A Symphony X gitárosa visszatért első kiadójához, az Inside Out Music adja ki jövő februárban a harmadik szólólemezét, melyre Dino Jelusickot hívta meg énekesnek.

Michael Romeo

2018-ban jelent meg Michael Romeo második szólólemeze, a ‘War Of The Worlds, Part 1’. A gitáros frissen igazolt az Inside Out Musichoz, így már a német kiadó gondozásában érkezik a ’War Of The Worlds, Part 2’, amelynek megjelenését 2022. február 4-re tűzték ki. Az első részhez hasonlóan ismét hallhatjuk a lemezen John Macaluso dobos és John “JD” DeServio basszusgitáros játékát, énekes fronton azonban változás történt: Rick Castellano helyére érkezett a Whitesnake tagjai közé nemrég bekerült horvát énekes, Dino Jelusick.

 

 

A Symphony X bárdistája most először dolgozott együtt a feltörekvő sztárral, aki viszont együttműködött már más gitárosokkal is, Tony Hernandóval (Lords Of Black) a Restless Spiritsben, George Lynchcsel (Dokken) a Dirty Shirley-ben és Magnus Karlssonnal a Magnus Karlsson’s Free Fallban. „Johnnal és JD-vel régóta ismerjük egymást, így kézenfekvő volt újra őket választani, énekben viszont ezúttal valami mást akartam. Dinót nagyon ajánlották, és abszolút telitalálat volt rá voksolni! Rendkívül izgalmassá tette a zenémet” – mesélte Michael. A kiadó egyelőre egy rövid részletet mutatott be az új lemezről, ez alapján alig várjuk a teljes dalt!

Megosztás