A ma megjelenő közös albumukról már a negyedik önálló szerzeményt mutatja be a két gitáros. Ezúttal a Tavasz albumverziója lett publikus, melynek remixelt változata is rajta lesz a lemezen bónuszként. 

Mentes Norbert & Renato Pavesi

Mentes Norbert & Renato Pavesi duója év elején a SuperSize Stúdióban rögzített akusztikus előadás-sorozatként kezdte bemutatni dalait, a Múzsa és az Újjászületés dalokat a Császár Tamás filmrendező irányítása alatt, Fogarasy Mariann topmodell vendégszereplésével készült Terra videóklipje követte. Most ismét visszatérünk a stúdióba, a Tavasz a pénteken érkező lemezen egy különleges remix verzióban is hallható lesz, mint bónusznóta.

Mentes Norbert: „Az egyik első tétel, amit összeraktunk, a Tavasz / Primavera volt! Együtt szilvesztereztünk, és amikor megérkeztünk a hotelbe, a recepciós lány azt mondta, van egy jó híre: egy ifjú pár visszamondta a szobáját és azt megkaphatjuk, ha megfelel. Amikor kerestük a szobát, és a szállodai folyosón a térképen néztük, hogy hol van, az volt kiírva, hogy »romantik lakosztály«. Ez annyira inspirált minket, hogy ezt a számot össze is raktuk még szilveszter éjjel.”

’Újjászületés / Renascentia’ címmel jelenik meg augusztus 14-én az EDGE Records gondozásában Mentes Norbert (Moby Dick, Hungarica) és a félig olasz származású gitáros, Renato Pavesi bemutatkozó lemeze, amely a két zenész stílusokon átívelő zenei utazása, a rock és a flamenco fúziója.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás