Már előrendelhető a legendás győri punkzenekar, az Aurora ’Más világ’ című akusztikus nagylemeze, melyen egy új mellett 17 klasszikus dal hallható izgalmas, újrahangszerelt változatban.

Aurora

A különleges kiadvány mellett megjelenik az idén 25 éves ’Keserű cukor’ nagylemez újrakiadása is. Az eredetileg 1995-ben megjelent – a zenekar „legmetálosabb” lemezeként emlegetett és az idők folyamán a korai klasszikusokhoz is felérő – albuma a 25 éves jubileum alkalmából remaszterizált változatban, digipak csomagolásban lesz ismét kapható.

A zenekar a következőket mondta az akusztikus nagylemezről és terveikről: „Nagy örömmel, szenvedéllyel, izgalommal és szeretettel készítettük el a régóta beígért akusztikus lemezt ‘Más világ’ címmel. Ne egyszálgitáros, tábortűz mellett rögzített dalokat várjatok, valójában egy áthangszerelt válogatást álmodtunk meg és hoztunk össze közreműködő barátainkkal. 17 régi dallal köszönünk meg és zárunk egy korszakot, egy új szerzeménnyel pedig átvezetünk benneteket a februárban megjelenő új albumhoz, amelynek rögzítése jelen pillanatban is zajlik. Az akusztikus lemezzel egy időben újra kiadásra kerül az idén 25 éve napvilágot látott Keserű cukor is, valamint ugyancsak a Hammer gondozásában sorban elérhetővé tesszük a régi, eddig nehezen beszerezhető kiadványainkat.”

Aurora

A zenekar tavasszal Az élet zsoldosa dal akusztikus verziójával jelentkezett, ehhez akkor egy különleges póló is készült, melynek az eladásából származó bevételeket a magyarországi sürgősségi és intenzív ellátásban dolgozó nővérek számára ajánlották fel.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás