A Murder Machines című új dalát klipen mutatta be a brit progrock csapat, amely a március 4-én érkező ’An Hour Before It’s Dark’ albumon kap helyet.

Marillion

Az ’An Hour Before It’s Dark’ a Marillion pályafutásának egyik leghangulatosabb lemeze lesz annak ellenére, hogy most sem riadtak vissza a kényes témáktól. Az album megjelenése előtt a zenekar újabb ízelítővel szolgál, a Murder Machines egy olyan dal, amely a bezártság és a társadalmi távolságtartás kihívásokkal teli időszakában született és sokkal több lett, mint korunk tükre, mert az emberi kapcsolatok értékes és sötét oldalával egyaránt foglalkozik.
Steve Hogarth a dal történetéről: „Megpróbáltam nem írni a vírusról, de az elmúlt két évben annyira belopódzott az életünkbe, hogy végül a részévé vált. Az a rémisztő tudat szülte a dalt, hogy már azzal megölhetem a szüleimet, ha csak átölelem őket. A dalszöveg aztán úgy alakult, hogy féltékenységre és szívfájdalomra utaljon, a fájdalomra, amit akkor tapasztalsz meg, amikor látod, hogy a nő, akit szeretsz, egy másik férfit ölel magához vagy akkor, amikor átéled a sorozatos megcsalás lelket romboló érzését. Aztán persze szóba kerülnek a szuperhatalmak fegyverei, a pszichopaták, akiknek néha az ujjuk a ravaszon van, óvakodj ezektől a gyilkológépektől!”
A Marillion és az earMUSIC egy külön oldalt hozott létre az újdonság előrendeléséhez. A hazai lemezboltokban az itt megtalálható változatok közül a CD, a CD+DVD, az önálló Blu-ray és a fekete vinyl lesz kapható.

 

 

Megosztás