Marcin Patrzałek, a nem mindennapi technikával játszó 21 éves lengyel gitárzseni, az ’America’s Got Talent’ 2019-es középdöntőse ezúttal Frank Sinatra világhírű Fly Me To The Moonját értelmezte úgy újra, ahogy talán még senki.

Marcin Patrzałek (művésznevén Marcin) pár hónapja a Led Zeppelin Kashmirját játszotta el saját perkusszív fingerstyle felfogásában úgy, hogy arra nem lehetett nem odafigyelni.
Ezúttal Bart Howard 1954-ben írt, és Frank Sinatra által 1964-ben világsikerre vitt – azóta jazz standarddé vált – Fly Me To The Moonjához nyúlt hozzá nagyon bátran egy szál elektroakusztikus gitárral, amit most is sajátosan használt ütőhangszerként. (Azért van külön felvett basszusalap hozzá.)

Marcin 2015-ben tűnt fel a lengyel ’Must Be The Music’ show nyerteseként. Ezután sikerrel szerepelt több nemzetközi tehetségkutatón és gitárversenyen, kiadott egy albumot és egy EP-t, műsorával turnézott több országban, nagynevű magazinok kezdtek el cikkezni róla, a megmozdulásairól készült videók nézettsége mára túl van a 170 millión, 2018 óta az Ibanez gitármárka endorsere. Az igazi áttörést az ’America’s Got Talent’ 2019-es szériája hozta számára, ami után a Sony Masterworkshöz szerződött, öt kislemez után az új albumán dolgozik velük.

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!