Több zenei portálon is megjelent, hogy Jon Anderson új lemezt ad ki. Mi már a kritikáját is megírtuk. Egy éve!

Jon Anderson

A ’1000 Hands’ Jon Anderson régi-új albuma, hiszen az énekes már a kilencvenes évek elején elkezdte készíteni, aztán valamiért félretette. Pár évvel ezelőtt egy producernek eszébe jutott az anyag, így Anderson némi unszolásra befejezte azt.

 

 

Tavaly magánkiadásban jelent meg a ’1000 Hands – Chapter One’, melyről kritikát is írtunk. Most annyi történt, hogy egy nagyobb kiadó, a Los Angeles-i Blue Élan Records felkarolta, és ismét piacra dobta, szélesebb nyilvánosságot biztosítva az albumnak. Ki tudja, miért, egy rakás rockzenei orgánum a napokban mindezt úgy tálalta, mintha Jon Andersonnak új lemeze jelent volna meg.

„Elképesztően őrült csodálatos világban élünk… Felismerve a zene időtlenségét, végre a világ elé tárhatom az albumot, amit a Big Bear tó melletti hegyek közt kezdtem el 1990-ben, L.A. közelében… éppen a [Los Angeles-i] Blue Élan Records embereinek segítségével. A dalok és az egész zeneisége, mind annyira frissnek és izgalmasnak hangzanak, kívánom, hogy mindnyájatokra ugyanezt a hatást gyakorolja, amikor hallgatjátok… mert a zene örök.” – lelkendezett az énekes.

Az újrakiadás hírének kapcsán megosztott legújabb klip a WDMCF (Where Does Music Come From) című dalhoz készült.

 

Megosztás