Augusztus végén kerül boltokba Dudich Ákos legújabb dobása, mely a Korn-bőgős önéletrajzi kötetének magyar változata, a ‘Korn – Függőség, hit, gyógyulás’. A könyv már előrendelhető! 

Fieldy

Végre magyarul is megjelenik a Korn basszerének, Fieldynek népszerű önéletrajzi kötete, a ‘Got the Life: My Journey of Addiction, Faith, Recovery, and Korn’. A könyv Dudich Ákos fordításában érkezik, akinek nevéhez olyan művek kapcsolódnak, mint például ‘A Pantera igaz története – belső szemmel’ Rex Browntól, vagy éppen a ‘Ministry – Al Jourgensen elveszett evangéliuma’. A könyv ‘Korn – Függőség, hit, gyógyulás címmel’ farol a boltokba augusztus végén, és aki előrendeli, annak a neve be is kerül a könyv fejlécébe. A zűrös életű basszer biográfiájának ajánlóját már elolvashatod:

A világhírű nu-metal zenekar, a 25 millió lemezt eladó Korn ikonikus basszusgitárosaként, Reggie „Fieldy” Arvizu mindent megkapott az élettől, amire vágyott, az élete mégis zsákutcába került. Önéletrajzában kendőzetlenül, sőt, nyers önkritikával néz szembe magával és tart tükröt zenésztársai elé is. Fieldy kimaxolta a sex & drugs & rock’n’roll életstílust, az önpusztításra gyakorlatilag elvégzendő munkaként tekintett, még akkor sem hagyta abba, amikor már maga is tudta, hogy semmi értelme. Édesapja halála kellett ahhoz, hogy radikálisan új irányba terelje az életét és egyben új emberré váljon. Az együttes gitárosához, Headhez hasonlóan ő is megtért, és többek között ennek is köszönhető, hogy a régi, beképzelt, elviselhetetlen, kötekedő Fieldy össze sem hasonlítható a mai, józan, szerethető énjével.

Ha még nem olvastad azért, ha pedig már olvastad, de szeretnéd magyarul is átnyálazni, akkor azért repülj rá a könyvre, ami Dudich Ákos weboldalán már elő is rendelhető.

Korn

 

Megosztás