Brian Tichy már március végén kikotyogta, hogy a 30 éves jubileum alkalmából újraveszik a teljes ‘Wicked Sensation’ albumot. Most az is kiderült, hogy mikor jelenik meg a lemez, és a két alapító zenész miért tartotta fontosnak a teljes újragondolását az anyagnak.

Lynch Mob

A veterán Lynch Mob az album különleges, korlátozott példányszámú deluxe kiadásával ünnepli meg az első lemezük 30. évfordulóját. A ‘Wicked Sensation Reimagined’ a klasszikus dalok átdolgozott és újrafelvett változatait tartalmazza, a lemez augusztus 28-tól lesz kapható világszerte a Rat Pak Records kiadón keresztül (kivéve Japánban, ahol a Marquee / Avalon kiadó lesz a forgalmazó). Az eredeti, tizenkét számos albumot, amelyet 1990 októberében adtak ki, sokan szentnek és sérthetetlennek tartják úgy, ahogy van. A két alapító, Oni Logan és George Lynch sem valami könnyedén barátkozott meg az átalakítás gondolatával. „Az »újrafelvétel« kifejezést megalázónak érzem, ez nem az – magyarázta Lynch. – Újra feltaláltuk a spanyolviaszt ezen a lemezen. Ez valóban teljesen más állatfaj, mint az eredeti! A rajongók nem fognak csalódni!”

Logan hozzátette: „30 évvel később, íme az első dalt ünnepeljük, amit a Lynch Mob zenekar számára írtam, ez a Wicked Sensation. Ezt azoknak a rajongóknak küldöm, akik már a kezdetek óta ott voltak velünk! Az én ajánlásom annyi: hallgasd hangosan!”

A ‘Wicked Sensation Reimagined’ borítóját szabadkézzel készítette Andrew Owens képregényrajzoló művész, tisztelgésként az eredeti borítókép előtt. Az album többféle csomagban kerül forgalomba, lesz köztük korlátozott (500 darabos) példányszámú sárga-fekete fröcskölt mintájú vinyl, dedikált CD és kazetta, meg még sok más.

Robbie Crane (Black Star Riders) basszusgitáros és Brian Tichy dobos segítségével Lynch és Logan szenvedélyt és energiát vitt ezekbe az újonnan készített átdolgozásokba, amelyek semmit sem vettek el a régi verziókból, de új fényt és varázslatot hoztak az anyagba. A dalok továbbra is frissek és időtlenek, és készen állnak rá, hogy rajongók egy teljesen új légióját toborozzák az elkövetkező harminc évben.

’Wicked Sensation Reimagined’ dallista:

01. Wicked Sensation (Reimagined)
02. River Of Love (Reimagined)
03. Sweet Sister Mercy (Reimagined)
04. All I Want (Reimagined)
05. Hell Child (Reimagined)
06. She’s Evil But She’s Mine (Reimagined)
07. Dance of the Dogs (Reimagined)
08. Rain (Reimagined)
09. No Bed Of Roses (Reimagined)
10. Through These Eyes (Reimagined)
11. For a Million Years (Reimagined)
12. Street Fightin’ Man (Reimagined)

Lynch Mob - Wicked Sensation Reimagined

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás