George Lynch gitáros és Oni Logan énekes közös projektje, a Lynch Mob dolgozik kultikus 30 éves debütalbumuk újrafelvételén.

Lynch Mob

A hírt Brian Tichy dobos kotyogta ki, aki idén újra csatlakozott a csapathoz. Beszélt arról, hogy a koronavírus-járvány miként befolyásolta turnétevékenységüket. „Ebben az évben George Lynch bandájában játszom és a turnédátumokat nagyon következetesen állítottuk össze. Februárban kezdtük. Ez tulajdonképpen az első lemeznek a 30. évfordulós turnéja, és a lemezt teljes egészében eljátsszuk. Tehát új merch-cuccokat, pólókat készítettünk ezzel, és az egész show az első lemezen alapul. És ezért újra felvesszük az első lemezt, a ‘Wicked Sensation’-t, egyfajta javított, újragondolt változatban.” – mondta.

A csapatban hármójukon kívül Robbie Crane basszer játszik jelenleg.

„Szerencsére köztem és George Lynch, valamint a Foreigner basszusgitáros, Jeff Pilson között – aki szintén a Dokken tagja volt annak idején George-dzsal –, nincs nagy távolság. Mindannyian ugyanabban a városban élünk, és mindünknek van saját házi stúdiónk – tette hozzá Tichy. – Jeff tíz percre lakik tőlem, és újabb 10-15 perc alatt ott vagyok George-nál. Szóval a három stúdió és vagy négy projekt anyagai között ingázom, amiben ők is benne vannak. Szóval ezt csináljuk most ahelyett, amik egész évben történni szoktak, most ezt az időrést ragasztjuk be, és mindent kihozunk belőle, amit lehet.”

Lynch Mob

Megosztás