A Korn-gitáros Brian ’Head’ Welch zenekara hamarosan friss megjelenéssel rukkol elő, egy dalra máris rápróbálhatunk.

Brian Welch

A gitáros által életre hívott zenekar, a Love And Death eddig egy lemezzel hallatott magáról, ez pedig a 2013-as ’Between Here & Lost’ volt. Úgy tűnik, rájuk is termékeny hatással volt 2020 hosszúra nyúlt uborkaszezonja, ugyanis stúdióba vonultak és hét év után új anyaggal jelentkeznek. Egyben egy friss tagot is bejelentettek, mostantól a zenekar teljes jogú tagja a gitáros-basszusgitáros-producer Jasen Rauch (Breaking Benjamin), aki egyáltalán nem ismeretlen a zenekar háza táján, ugyanis ő volt a bemutatkozó album producere.  Rauch ezúttal basszusgitáros posztot tölt majd be a zenekarban.

 

 

A lemez az Earache Records gondozásában jelenik meg ’Perfectly Preserved’ címmel 2021. február 12-én, és nagy szerencsénkre máris közzétették a Down című dalt róla.

Welch így nyilatkozott a ’Perfectly Preserved’-ről: „Úgy érzem, amire most a világunknak nagy szüksége lenne, azok a történetek. Valódi történetek arról, hogyan lehet a nehézségeken felülemelkedni. Ezek nagyon őszinte dalok, amiket egy olyan baráti kötelékben lévő csapat írt, akik szeretnék a célkeresztjükbe állítani a depressziót, a lelki bajokat, a kihívásokkal teli kapcsolatokat vagy éppen a magányt.”

A lemezen a következő dalokat hallhatjuk majd:

01. Infamy
02. Tragedy
03. Down
04. Let Me Love You (feat. Lacey Sturm)
05. Death of Us
06. Slow Fire
07. The Hunter (feat. Keith Wallen)
08. Lo Lamento
09. Affliction
10. White Flad (feat. Ryan Hayes)

Love and Death - Perfectly Preserved

Megosztás