Márciusban újra Budapestet fogja rémisztgetni a finn Lordi, előzenekaruk, az All For Metal pedig a a 40 éve született Scorpions-klasszikus, a Rock You Like A Hurricane feldolgozásával hangolódik a turnéra.

All For Metal

Decemberben jelentette be a finn Lordi, hogy a legutolsó, ’Screem Writers Guild’ címre keresztelt albumát egy headliner turné keretében is megfuttatja. Korábban a Sabaton előzenekaraként már bemutattak részleteket a lemezről, de idén bővebb betekintést nyújtanak az anyagba. Így hát, ahogy megszoktuk, 2-3 évente eljönnek Magyarországra rémisztgetni, idén március 23-án veszik be a Barba Negrát.
A tavalyi bejelentéskor még nem tudtuk, kikkel érkeznek, most kiderült, hogy egy 8 tagú csapatot hoznak magukkal. Tavaly már járt Magyarországon az All For Metal, akkor a Wind Rose előtt melegítettek be. A banda épp egy új albumon dolgozik, illetve legújabb dalukhoz közösségi finanszírozásban videót forgatnak Japánban. Most viszont egy német ikon, a Scorpions egyik dalát vitték filmre, az 1984-es Rock You Like A Hurricane kapott 2024-es verziót. „Egy klasszikus metálhimnusz újragondolva! A hangulat, a lendület és az üzenet egyértelmű: Megrázunk, mint a hurrikán, és terjesztjük a metált mindenkinek! Tisztelgünk egy zenetörténelmi remekmű előtt, de azt is egy modern csavarral. Gyere, ünnepelj velünk!” – invitál a zenekar. A klip maga egy folyamatos, hosszú felvétel, amely a nézőket egy fékezhetetlen rockbuli középpontjába helyezi. Régi rajongók és újonnan jöttek egyaránt válaszoltak a zenekar felhívására, hogy táncoljanak velük a filmen, hozzájárulva a felejthetetlen élményhez, amely megtestesíti a metálzenei közösség erejét. Jasmin Pabst „Jassy”, akinek ma van a születésnapja, mesélt a videó születéséről: „Olyan videót készítettünk, amely nemcsak tiszteleg a 80-as évek előtt, hanem a mi egyedi stílusunkkal újraértelmezi azt. Minden a hozzáállásról, az energiáról és a könyörtelen lendületről szól, ami meghatározza a rockzenét. Minimális vágásokkal, a történetmesélésre összpontosítva minden jelenet a szenvedélyünkről és elkötelezettségünkről tanúskodik. Meghívunk, hogy csatlakozz a bulihoz, hogy érezz minden riffet, és hogy részese légy valami igazán különlegesnek!” 

 

 

A Livesound bemutatja: The Unliving PicTour Show ’24
Lordi 
+ All For Metal koncertek
Barba Negra, 2024. március 23.
Belépőjegy elővételben a Rock1-nél, a Tixánál és az Eventimnél vásárolható 10 990 Ft-ért, a koncert napján 11 900 Ft-ba fog kerülni.
További információk az esemény Facebook-oldalán.

Lordi

Megosztás