A Grammy-díjas David Ellefson jövő tavasszal indítja ’Bass Warrior’ című szólóturnéját, amely Budapestet is érinti. A Megadeth alapítótagjaként ismert basszer és zenésztársai március 5-én az Analog Music Hallban klasszikus nótákat és saját szerzeményeket egyaránt előadnak, de kötetlen csevegésre is számíthatunk.

David Ellefson

„Úgy tekintek a pályafutásomra, mintha az egy zenész-harcosé lenne, akinek a basszusgitárja biztosítja az irányt. Nagy örömmel adom elő újra ezeket a dalokat, miközben megosztok a közönséggel néhány humoros történetet arról, hogy hogyan születtek, hiszen sokuknak igencsak kalandos története van!” – mondta el David Ellefson.
A turnén az olasz gitáros, Andy Martongelli kíséri, aki barátként és közreműködőként régóta dolgozik együtt Daviddel a szólóvállalkozásain, mint a például a korábbi ’Basstory’, az ’Ellefson-Soto’ és az ’Altitudes & Attitudes’ turnékon. Rajta kívül a zenekar tagja Roberto Pirami dobos (Michael Angelo Batio, Rowan Robertson, Gus G.), Titta Tani énekes (EHFaR, ex-Claudio Simonetti’s Goblin) és Walter Cianciusi gitáros (Geoff Tate Band).

 

 

A Livesound bemutatja: ‘Bass Warrior Tour’.
2024. március 5., 19 óra
Budapest, Analog Music Hall
David Ellefson Featuring Andy Martongelli
Belépő elővételben 8500 Ft, a koncert napján 9500 Ft.
A jegyértékesítés hamarosan indul, további információ az esemény Facebook-oldalán.

David Ellefson

Megosztás