A tegnapi U.D.O.-videó után itt egy újabb, amiben a zenekar a rasszizmus társadalomromboló hatásaira hívja fel a figyelmet. Júliusban autós koncert! Hol hallottunk már ilyet?

Long Distance Calling

Június 26-án kerül polcokra az instrumentális progmetalt játszó Long Distance Calling hetedik nagylemeze, amelyről immár a harmadik dalt tette közzé a banda. „Ez a videó nagyon különleges számunkra, mivel a megjelenő képsorok egy részét a rajongóink filmezték a karantén alatt. Hatalmas köszönettel tartozunk ezeknek a tehetséges filmeseknek. A videó egyrészről azt taglalja, hogy a digitális világ – amiben jelenleg élünk – milyen sokat ad nekünk, tekintve, hogy képesek vagyunk beszélni a világ bármely részén élő embertársainkkal. Másrészről ugyanezt a technológiát használjuk hazugságok, gyűlölet és vad teóriák terjesztésére is. Bár mi csak egy instrumentális banda vagyunk, ez mégsem állít meg bennünket, hogy a világba kiabáljuk, mekkora bajt jelent a rasszizmus, az idegengyűlölet, és az a sok szarság, ami éppen most zajlik odakint. Szóval engedjétek meg, hogy a technikai fejlődést mi inkább arra használjuk, hogy a világunk jobb hely legyen!”

 

 

A Long Distance Calling egy különleges autós launch partyt tervez július 2-án a németországi Oberhausenben. „Kedves barátaink, mint azt már tudjátok, június 26-án jelenik meg az új lemezünk, a ‘How Do We Want To Live?’ és természetesen ezt veletek együtt közösen szeretnénk megünnepelni. Ezért örömmel fogadtuk az Autoarena (Oberhausen, Németország) meghívását és július 2-án meg is ejtjük a bulit. A jelenlegi helyzetre való tekintettel a szokásostól kicsit eltérően, de a ‘Seats & Sounds’ koncertsorozat eddigi hagyományaihoz némiképp passzolva autós bulit tartunk. Azért reméljük, hamarosan a szokásos módon is koncertezhetünk majd.”

Az új lemezről a Hazard és Voices dalokat már korábban bemutattuk.

 

Megosztás