Már nincs több lehetőség a Facebookon találgatni, ugyanis teljes a ’Transitus’ névsora. Az utolsó nevekről nemrég rántotta le a leplet az Ayreon főnöke, Arjen Lucassen.

Ayreon Arjen Lucassen

Transitus’ címmel új Ayreon-album jelenik meg az idén, amely különleges, képregény formátumban kerül napvilágra. Erről Arjen Lucassen így nyilatkozott: „Büszkén jelenthetem be, hogy először jelenik meg egy Ayreon-album 25 oldalas képregényben. Az illusztrációkat a híres művész, Felix Vega készítette. Itt van egy kis előzetes belőle, az oldalak animációját Dave Letelier hozta össze. Remélem, hogy nektek is annyira tetszik, mint ennek az ellenszenves embernek itt!”

 

 

Az elsőként megerősített vendégek sora így fest: Tom Baker (narrátor), Tommy Karevik (Kamelot), Cammie Gilbert (Oceans Of Slumber), Michael Mills (Toehider), Amanda Somerville (Trillium), Paul Manzi (Arena). Hozzájuk csatlakozott Joe Satriani, Dianne van Giersbergen (Ex Libris), Johanne James (Kyrbgrinder, Threshold), Dee Snider (Twisted Sister), Simone Simons (Epica), Patty Gurdy (Storm Seeker) és Marty Friedman.

Végül pedig itt az utolsó három szereplő: Marcela Bovio (Mayan, Stream Of Passion), Caroline Westendorp (The Charm the Fury) és maga Arjen Lucassen. Nézzük meg az ő videóikat is!

 

 

 

Megosztás