A hamarosan új lemezzel jelentkező Lake of Tears új digitális kislemezdala, a szöveges videóval kísért In Wait And In Worries a februárban esedékes ’Ominous’ című lemez második nyilvánosságra hozott tétele.

Lake of Tears

Korábban már több ízben hírt adtunk róla, hogy a Lake of Tears új anyaga hamarosan a boltokba kerül az AFM Records gondozásában. Az ’Ominous’ című új anyag – amely kereken tíz évvel követi legutóbbi ’Illwill’ című lemezüket – megjelenésére február 19-ig kell várnunk. A kiadó szerint a lemez dalai minden rajongó várakozását felülmúlják majd, és a korong mérföldkő lesz a zenekar történetében, mely tökéletes aláfestő zene a rövid, szürke napokra és a hosszú, hideg, sötét éjszakákra.

Az At The Destination után az In Wait And In Worries jelent meg digitális kislemezen, a dalhoz szöveges videót is készítettek.

Az ’Ominous’ gatefold vinyl verzióját – amely áttetsző és fekete színben rendelhető – a kiadó az első körben csupán 200 db-ra limitálta. Ez a mennyiség nem egészen egy nap alatt el is fogyott, így a rajongók nyomására a kiadó egy utánnyomással 500, illetve 400 darabra növelte az elérhető mennyiséget.

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!