Augusztusban debütál az egykori Judas Priest tagokból alakult KK’s Priest. K.K. Downing és Tim „Ripper” Owens közös anyagáról megismerhetjük a Hellfire Thunderbolt című dalt.

KK's Priest

Augusztus 20-án jelenik meg a K.K. Downing által életre hívott csapat debütáló lemeze ’Sermons Of The Sinner’ címmel az EX1 Records gondozásában. A korábban meghirdetett felállásban ugyanakkor történt egy kis változás, ugyanis K.K., Tim „Ripper” Owens (ének), A.J. Mills (gitár) és Tony Newton (basszusgitár) mellett Sean Elg játszik dobon, mivel Les Binks váratlan csuklósérülést szenvedett. Mindezek ellenére a zenekar fellépésein ő is ott lesz, különleges szerep jut majd neki.

 

 

A csapat weboldalán elindult az újdonság előrendelése: pólók, pulóverek és sapkák mellett digitális változatban, CD-n és LP-n is megvásárolható az album. Aki dedikált példányt szeretne, annak érdemes sietnie, hiszen korlátozott példányszámban készül el az ezüstszínű LP lemez, amelyhez a CD-t is odaadják. A ’Sermons Of The Sinner’-ről most meghallgatható az első kislemezdal, a Hellfire Thunderbolt.

’Sermons Of The Sinner’ dallista:

01. Incarnation
02. Hellfire Thunderbolt
03. Sermons Of The Sinner
04. Sacerdote Y Diablo
05. Raise Your Fists
06. Brothers Of The Road
07. Metal Through And Through
08. Wild And Free
09. Hail For The Priest
10. Return Of The Sentinel

KK's Priest

Megosztás