fbpx

Gene Simmons azt mondta, az ‘End Of The Road’ turné során megállnak „a Föld leghidegebb pontján” is. Mire gondolhatott? A Metallica már föllépett az Antarktiszon, talán ők se akarnak lemaradni!

KISS

A KISS 2019 januárjában indította el búcsúturnéját, de a COVID-19 járvány miatt az idei év első felében kénytelenek voltak azt félbeszakítani. Gene Simmons szerint még 150 show van hátra az ‘End Of The Road’ turnéből, de a zenekar basszusgitárosa bizakodó, biztos benne, hogy 2021 nyarán folytathatják a koncertezést: „Már leszerveztük a szabadtéri koncerteket Európában is, és majdnem mind telt házas. Nyáron kezdünk. Az oltások mindenki számára elérhetőek lesznek legkésőbb január-február-márciusban, de mi csak néhány hónappal később kelünk útra. És szó szerint százötven városban kötöttünk le koncerteket. Folytatjuk ezt a turnét, amelyet száztíz város elérése után hagytunk abba. Van még százötven hátra és ki tudja, meddig tart, de a hátralévők közül néhány elképesztő lesz. El se tudod képzelni, mit tervezünk… Azt mondtam: »Nem! Ezt valóban megtehetjük?« De azt mondták: »Juhéj! Igen!« A politikusok azt mondták, hogy játszhatunk ott. És így lesznek olyan dolgok, amik miatt el kell menned, hogy lásd, ez a legkirályabb!” – mondta egy rádióinterjúban.

„Van egy hely, ami a Föld leghidegebb pontja. És képzelheted, hogy még nagyobb pirotechnikával játszunk ott, mint amit valaha láttál, mert nincs semmi a környéken. De csak ennyit mondhatok róla” – árulta el Gene.

A KISS nemrégiben jelentette be, hogy szilveszteri koncertet ad a dubaji Atlantis, The Palm szálloda előtt, melyet online közvetítenek, és azzal kapcsolatban is azt mondták, hogy megkísérlik a legnagyobb piro-show Guinness-rekordjának felállítását.

A ‘End Of The Road’ turné eredetileg 2021. július 17-én fejeződött volna be New Yorkban, de várhatóan 2022-ig elhúzódik.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás