Dubaiból közvetíti a zenekar szilveszteri show-ját, ami még annál is sokkal grandiózusabb lesz, mint amit megszokhattunk tőlük.

Kiss 2020

A KISS virtuális koncertet ad szilveszterkor ’KISS 2020 Goodbye’ címmel. Hogy a 2020-as év búcsúztatója is igazán emlékezetes legyen, a zenekar akár tűzön-vízen át is újra életjelet ad magáról. Az év legnagyobb koncertjét és pirotechnikai show-ját hozzák el, bebizonyítva, hogy a KISS sosem csinál kis dolgokat. A 76 méteres színpadról 30 méteres lángcsóvákat akarnak fellőni az égre, ezzel Guinness-rekord felállítását tervezik. A kiszolgáló személyzetet a biztonság érdekében csoportokra osztják, és 13 nap alatt körülbelül 6000 Covid-tesztet végeznek el rajtuk. A hatalmas színpadi show este 9-től lesz látható, a zenekar az Atlantis, The Palm szálloda előtt lép fel a szabadban, a közvetítés egyenesen innen érkezik mindenki nappalijába.

A Landmarks által szervezett eseményt több mint 50 kamerával és 360 fokos nézettel fogják közvetíteni, és olyan élményben lehet része a rajongóknak, mint eddig egyetlen virtuális koncerten sem. Mindenki meghívást kap, hogy a szilvesztert együtt töltse Demonnal, Starchilddal, Spacemannel és Catmannel, és részese legyen, amint a banda átgördül 2020-ból 2021-be. (Csak győzze megfizetni!) Jegyeket az eseményre a Kiss2020Goodbye.com oldalon lehet vásárolni, a legolcsóbb jegy 39.99 dollárba kerül, 10 dollárral többért már 72 órán belül korlátlanul újranézheted, de 999 dollárért is lehet jegyet kapni, viszont ehhez 14 exkluzív és limitált kiadású terméket, illetve a koncert Blu-ray verzióját is megkapja a boldog tulajdonos.

„Őszintén szólva nem érdekelt, hogy online koncertet adjunk a Los Angeles-i Troubadourból – mondta Paul Stanley frontember a Rolling Stone magazinnak. – Nem mintha azok a bulik nem lennének jók, de az nem a KISS. Mi vagy jól csináljuk, vagy sehogy. Számunkra a méret a fontos. Nem kell feltalálnunk a kereket, mi találtuk fel és nagyon jól működik. Csak arra kell figyelnünk, hogy olyan léptékű és méretű legyen, ami nemcsak a jelenlegi helyzetünknek felel meg, de az otthon ülők is úgy érezzék, hogy ők is a koncert részesei. A KISS a szabadban fog fellépni az Atlantis szállodánál, és míg a rajongók többsége élő közvetítésen át követi, többezer szállodavendég az erkélyéről nézheti a koncertet.”

Gene Simmons kijelentette: „Minden, amit természetszerűen a színpadon csinálunk, felerősödik – 10-szer, 100-szor nagyobb lesz!”

Megosztás