A brit Metal Hammer felidézett egy korábbi interjút Gene Simmonsszal, aki felvázolta, mi történik, ha a KISS befejezi a jelenleg is zajló búcsúturnét.

KISS Gene Simmons

OSLO, NORWAY – JUNE 27: Gene Simmons of Kiss on stage at the Tons of Rock festival on June 27, 2019 in Oslo, Norway. (Photo by Per Ole Hagen/Redferns)

„Benne vagyok pár üzletben. Van egy Invictus MD cégünk, mely orvosi célokra forgalmaz cannabist. Aztán Rock & Brews névvel egy étteremláncot is üzemeltetünk, és egy autóalkatrészeket gyártó vállalkozásba is beszálltam. Aztán ott van a Kiss Monster Mini Golf Pálya Las Vegasban, a Kiss Limo Service, a Kiss hajójáratok és még sorolhatnám. A Kiss sosem áll meg, folytatódik a történet, csak turnézni nem fogunk. Szerintem részünkről etikus, hogy időben lejövünk a színpadról, és ez az idő most jött el. Láthatunk olyan zenekarokat manapság, akiknek legalább tíz éve már abba kellett volna hagyni. Tényleg úgy érzem, hogy ez a mostani turnénk a legjobb és mi vagyunk a show-biznisz legkeményebben dolgozó bandája. Szeretjük Mick Jaggert vagy Bonót, de ha nekik is húszcentis sarkú csizmákban és nehéz páncélzatban kellene játszani, fél órán belül padlót fognának.”

 

 

KISS július tizennegyedikén lép fel a Papp László Budapest Sportarénában az ’End Of The Road’ turné keretében, a koncert Facebook-oldala ITT található.

Megosztás