A Good Morning L.A. vendége volt nemrég Gene Simmons, a KISS egyik fő motorja, aki előrevetítette, hogy mostanában nem láthatjuk őket a színpadon.

KISS

„Akkor megyünk ismét turnéra, ha újra biztonságos lesz és van gyógymód. Sosem tennénk ki a rajongóinkat veszélynek, ahogy magunkat sem.” – mondta pár napja a Good Morning L.A.-nek Gene Simmons. A KISS basszere szerint nem panaszkodni kell, hanem az olyan emberek problémáira fókuszálni, akik tényleg nehéz helyzetben vannak a koronavírus-járvány miatt.  „Beszélhetünk a nagy számokról, ami jelen helyzetben dollármilliárdos veszteségeket jelent. A gazdag, híres és jó kinézetű arcok, akik olyan vicces ruhákat viselnek, mint én, dollármilliárdokat húznak le a vécén. És akkor? Beszéljünk az egyedülálló anyákról és a családokról, akik hónapról hónapra élnek. Az emberekről, akik összerakják ezeket a koncerteket, a biztonsági emberekről, a roadokról és a többi stábtagról. Nekik a túlélés a tét, az infrasturktúráért felelős arcok szenvednek a legjobban.”

Természetesen a KISS tagjai sem nézik tétlenül a helyzetet, Simmons nemrég egy Los Angeles-i gyermekkórháznak segített, amit szintén megemlített a vele készült interjúban. „Épp most állítottam ki egy szép kövér csekket a Los Angeles-i gyermekkórház részére, ahol a gyerekek nemcsak ettől a borzalomtól szenvednek, hanem például a rákkal is küzdenek.

A KISS elvileg július 16-án lépne fel Budapesten a Papp László Sportarénában, azonban a fent olvasható nyilatkozat szerint nem sok esély van arra, hogy látjuk őket idén hazánkban.

Megosztás