A KISS egykori gitárosa bemutatta a Deep Purple Space Truckin’-jának feldolgozását. Az ’Origins Vol. 2’ címmel érkező lemezét vezeti fel vele, melynek már megvan a borítója és dallistája is.

Ace Frehley

A 2016-ban megjelent ’Origins Vol. 1’ album után Ace Frehley ismét összeszedett egy csokorra valót kedvenc dalaiból és lemezre vette azokat. Vendégeket is hívott a felvételekhez, így Robin Zander a Humble Pie 30 Days In The Hole dalában, Lita Ford pedig a The Rolling Stones Jumpin’ Jack Flash örökzöldjében játszik. A szintén korábbi KISS-gitáros, Bruce Kulick szerepel Jimi Hendrix dalában, John 5 a Beatles- és a Cream-szerzeményekben, az említett Deep Purple-tételben pedig Matt Starr dobol és Rob Sabino billentyűzik.

 

 

Az ’Origins Vol. 2’ megjelenését szeptember 18-ra tűzte ki az eOne, az előrendelés már el is indult a kiadó oldalán. Ace pedig betartotta ígéretét, a korábbi pár másodperces intró után most már teljes egészében közzétette a Deep Purple klasszikusát. A Space Truckin’ története régóta húzódik Ace szerint: „A Space Truckin’-t évekkel ezelőtt vettem fel, azóta néhány részt újra kellett rögzíteni, mert picit változtattam rajta. Aztán persze soha sem került fel egy lemezre sem, csak várakozott a fiók alján. Végül jóra fordultak a dolgok: Rob Sabino egy kiváló stúdiózenész. Igazából együtt nőttünk fel Bronxban, réges-régen ismerjük egymást.”

’Origins Vol. 2’ dallista:

01. Good Times Bad Times (Led Zeppelin)
02. Never In My Life (Mountain)
03. Space Truckin’ (Deep Purple)
04. I’m Down (The Beatles)
05. Jumpin’ Jack Flash (The Rolling Stones)
06. Politician (Cream)
07. Lola (The Kinks)
08. 30 Days In The Hole (Humble Pie)
09. Manic Depression (The Jimi Hendrix Experience)
10. Kicks (Paul Revere & The Raiders)
11. We Gotta Get Out Of This Place (The Animals)
12. She (KISS) (bónuszdal)

Ace Frehley

 

Megosztás