Richie Faulkner egy interjúban megerősítette, hogy elkészültek a legújabb Judas Priest-stúdiólemez munkálataival. Rob Halfordnak még arra is maradt ideje, hogy Dolly Parton ‘Rockstar’ albumára is felénekeljen egy duettet. A Priest az új lemezt jövőre a Saxon és a Uriah Heep társaságában mutatja be Európában.

Faulkner Halford

A Planet Rock Rádionak adott interjúban Richie Faulkner a következőket mesélte az új Judas Priest-felvételekről: „Ha minden igaz, befejeztük a munkát. Még a keverés és a masterelés van hátra, mint ahogy az is, hogy le kell gyártani a lemezeket. Az éneket hagytuk utoljára, szerintem Rob már azzal is végzett. Fantasztikusan szól az egész – tényleg. Ha nem így lenne, nem hangsúlyoznám. Olyat kell alkotni, ami meghaladja az előzőt. Az nem a Priest lenne, ha nem így volna.”

 

 

A tavalyi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatási ceremónián Dolly Parton 1973-as slágerét, a Jolene-t énekelte el több világsztár társaságában, köztük Rob Halforddal duettben a refrént. Olyan jól sikerült a megmozdulás, hogy az amerikai countryénekesnő 2023-as albumának a ‘Rockstar’ címet adta, és olyan sztárokkal duettezik többek közt, mint Steve Perry, Sting, Ann Wilson, Richie Sambora, Debbie Harry, Ronnie Van Zant, vagy a Beatles megmaradt tagjai, Paul McCartney és Ringo Starr. Robbal a Bygones című dalt adja elő a nemrég nálunk járt Mötley Crüe gitárosai, John 5 és Nikki Sixx közreműködésével.

A Judas Priest pedig a Saxon és a Uriah Heep társaságában járja be Európát jövőre egy monstre turné részeként, hogy az új lemezt népszerűsítse. Egyelőre Bécs a legközelebbi helyszín.

Judas Priest

Judas Priest

Megosztás