Több jel is utal rá, hogy már nem olyan nagy a feszültség a Judas Priest és egykori alapító-gitárosuk, K.K. Downing közt, ezt két nyilatkozat is alátámasztja.

Az elmúlt időszakban a rocksajtó elég sokat cikkezett a Judas Priest és K.K. Downing közti nem éppen szívélyes viszonyról. Oda-vissza mentek az üzengetések, a Priest menedzsmentje perrel fenyegette Downingot zenekara, a KK’s Priest névhasználata miatt. November 5-én azonban ő és Les Binks – aki 1977-1979 között volt a banda dobosa – is színpadra álltak a Rock And Roll Hall Of Fame beiktatási ceremóniáján a régi csapattal.
Ezzel kapcsolatban K.K. így nyilatkozott nemrégiben: „Tudtam beszélni Richie Faulknerrel, aztán együtt álltunk a színpadra, és jót játszottunk együtt. Azt gondoltam, hogy kínos lesz, de egyáltalán nem volt az. Csak tiszteletet érzek iránta, tudom, hogy a Priesten kívül más projectekben is részt vesz, szóval, minden jót kívánok neki. Az egyetlen negatív dolog az volt, hogy én hozzászoktam, hogy rohangálok a színpadon és ott erre nem volt lehetőség, állandóan kerülgetnünk kellett egymást.”
Rob Halford ennyit jegyzett meg: „Ezer éve nem láttuk Kent [K.K. Downing] és még mindig újra kell néznem a fellépés felvételeit, mert csak röviden kerültem vele interakcióba, hiszen folyamatosan jövök-megyek a színpadon. Vele és Lesszel is jó volt újra együtt játszani, felemelő pillanatként éltem meg, hogy hosszú idő után újra együtt léptünk a közönség elé.”

 

 

Megosztás