Az AOR-legenda Journey júliusban megjelenő albumáról három dalt már megismerhettünk, az egyikhez koncertfelvételekből összevágott kisfilm készült.

2011-ben jelent meg a Journey legutóbbi stúdiólemeze ’Eclipse’ címmel, azóta egymásnak ellentmondó nyilatkozat szóltak – leginkább Neal Schon részéről – arról, hogy egy album kiadása mennyire rossz üzlet, még a stúdióidőt se lehet belőle kigazdálkodni, meg hogy azért mégis vannak új dalok. Az idő múlásával egyre inkább eltolódott a hangsúly az új anyag irányába, ezek szerint mégis van működőképes üzleti modell a lemezmilliomosok számára is a megváltozott zeneiparban.

 

 

Az új nagylemez ’Freedom’ címmel jelenik meg július 8-án, amelynek Európában a Frontiers Music a kiadója, a webshopjukban kazettán, digipak CD-n, fekete és narancssárga vinylen már előrendelhető az anyag.
A három eddigi kislemezdal közül a You Got The Best Of Me „rendes” videót kapott, amelynek hangulata a nagy sikerű 2000. december 30-i Las Vegas-i koncertet idézi, újra a legjobb formáját mutató Deen Castronovóval.
Ha már Las Vegas, akkor utolérték a Journey-t is a szimfonikusok, 4 fellépésük is lesz klasszikus zenei kísérettel júliusban a bűnös városban ’Journey With Symphony Orchestra’ címmel. Kb. a ruhatárból már 70 dollár körül meg lehet őket nézni, de az első sorba szóló jegyek a resale szekcióban elérik a 3000 dollárt!

Megosztás