Egy interjúban beszélt arról nemrég Jon Oliva, hogy rengeteg Savatage-dala van a fiókban, ugyanakkor azt is elárulta, hogy ezek miért nem jelentek meg.

Jon Oliva

Jon Oliva, a Savatage alapítója, billentyűse és énekese, nemrég egy interjúban beszélt a csapat új zenéinek lehetőségéről. „A 2001-es ’Poets And Madmen’ album óta írok Savatage-anyagokat – nyilatkozta Jon. Chris Caffery és Al Pitrelli gitárosokkal is írtunk dalokat az elmúlt pár évben, viszont az a helyzet, hogy hivatalosan nem dolgozunk semmilyen Savatage-albumon. És tudjátok, miért? Ugyanis amint azt mondom, hogy csinálunk egy új Savatage-lemezt, akkor egyből történik valami, ami elb.ssza az egészet. És akkor azt hiszik, hogy hazug vagyok. Szóval csak annyit mondok, hogy sok meglepetés várható a jövőben.”

 

 

„Nem tudjuk, mi fog történni – folytatta. – Nem vagyunk benne biztosak. Mi dalszerzők vagyunk, dalokat írunk, és csak nekem egyedül van három Savatage-albumra elegendő dalom. És igen, azért írunk, mert szeretünk együtt dolgozni.”

Oliva elmondása szerint mindegyik tag szeretne egy új stúdiólemezt készíteni, azonban sem konkrét tervük, sem pedig kiadójuk nincsen még. „Nincs szerződésünk egyetlen kiadóval sem, és nincs tényleges terv sem, ami szerint el kellene kezdenünk felvenni az albumot.”

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

Megosztás