Joe Lynn Turner azt fejtegette egy minapi interjúban, hogy nem valószínű, hogy Ritchie Blackmore újra a Deep Purple-ben játsszon, mert Ian Gillannel még most sem ásták el a csatabárdot.

Joe Lynn Turner, Ritchie Blackmore, Ian Gillan

Steve Morse távozása után ismét előjött a Deep Purple berkeiben az örökzöld téma, vagyis hogy Ritchie Blackmore újra csatasorba áll-e a csapatban. Ezúttal Joe Lynn Turner mondta el véleményét az ügyről egy interjúban.

 

 

A kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy Blackmore tárgyalásokat folytat egy esetleges újraegyesülésről régi cimboráival, az énekes, aki a Rainbow-ban és a Deep Purple-ben is játszott Ritchie-vel, azt állította, hogy a gitáros szerinte nem fog újra a Deep Purple-ben játszani, ennek egyik fő oka pedig, hogy Blackmore és Ian Gillan még messze nem ásták el a csatabárdot. „Nem tudom, ez hogy történhetne meg. A Purple most nagyon jól működik Simon McBride-dal és az ellentét Ritchie és Ian közt egy cseppet sem csillapodott. Ugyanakkor ez az újraegyesülés nagyon sok ember vágya, és ha egyszer valóban összeállnak, én leszek az első, aki megveszi az új lemezt. De a pletyka, az csak pletyka, nem úgy tűnik, hogy ebbe az irányba haladnak. Steve Morse sokkal tovább volt a bandában, mint Ritchie, és most itt van helyette Simon. Egyszerűen nem látom annak lehetőségét, Ritchie hogyan illeszkedhetne be újra közéjük.”

Megosztás