A Deen Castronovo énekes-dobos köré szerveződő zenekar, a Revolution Saints új felállással és egy új kislemezzel tért vissza. Az Eagle Flightban már Jeff Pilson basszusgitáros és Joel Hoekstra gitáros mutatkozott be, mint Revolution Saints 2.0.

Revolution Saints

A Revolution Saints Deen Castronovo (Journey, Bad English, Hardline) elképesztő hangjára épült, az első három albumon Jack Blades basszusgitáros-énekessel (Night Ranger) és Doug Aldrich gitárossal (The Dead Daisies, ex-Whitesnake, ex-DIO) alkottak egy csapatot. Az Alessandro Del Vecchio produceri közreműködésével készült lemezek visszahozták azt a klasszikus dallamos rock stílust, amely a 80-as és 90-es években rajongók légióit hozta lázba. Deen, aki nemrégiben csatlakozott újra a Journey-hez, úgy érezte, hogy feltöltődött és inspirálódott, és készen állt arra, hogy leénekelje a csillagokat az égről.

 

 

Nem volt könnyű a korábbi tagokat pótolni, de szerencsére megtalálták a feladatra a megfelelő személyeket: Joel Hoekstra gitáros, aki jelenleg a Whitesnake, a Trans-Siberian Orchestra és az Iconic tagja, valamint van egy szólóprojektje is, a Joel Hoekstra’s 13 és Jeff Pilson, aki a Foreigner, a Black Swan és a The End Machine basszusgitárosa, nem beszélve a Dokkenben eltöltött idejéről. Az új felállás egyelőre az Eagle Flight kislemezzel mutatkozik be, az új stúdióalbum 2023 első felében fog megjelenni.

Revolution Saints

Megosztás