Eric Clapton bejelentette, hogy zenésztársaival, kollégáival és barátaival kétnapos emlékkoncertet ad májusban a néhai Jeff Beck tiszteletére. Ott lesz többek közt Billy Gibbons, John McLaughlin, Rod Stewart és Johnny Depp is.

Jeff Beck

A Jeff Beck emlékestekre május 22-én és 23-án kerül sor a Royal Albert Hallban. A fellépő művészek listáját az előadások időpontjához közeledve véglegesítik, de többen már most jelezték, hogy részt kívánnak venni a Jeff Beck tiszteletére rendezett műsorban, és várhatóan a legtöbbjük mindkét koncerten ott lesz:

 

 

A Jeff Beck Bandből Rhonda Smith, Anika Nilles és Robert Stevenson, rajtuk kívül Doyle Bramhall, Eric Clapton, Gary Clark Jr., Johnny Depp, Billy Gibbons, Imelda May, John McLaughlin, Robert Randolph, Olivia Safe, Rod Stewart, Joss Stone, Susan Tedeschi és Derek Trucks.

Nagy buli lesz, az biztos! És reméljük, Clapton ezúttal sem felejti el rögzíteni a műsort, ahogy a Crossroads fesztiváloknál megszokhattuk. De ha valaki kimenne rá, még semmi sem késő, március 14-én, kedden indul az előzetes regisztráció a két napra.

Jeff Beck

Megosztás