A volt Poodles-énekes augusztusban mutatta be új bandájának, a Cloud Cirkusnak első dalát, majd októberben egy szóló kislemezzel jelentkezett. Most egyszerre érkezett mindkettőnek a folytatása.

Jakob Samuel

„Szorgalmas péntek!!!” – ezzel a felkiáltással jelentette be Jakob Samuel közösségi oldalán, hogy egyszerre jelent meg legújabb szólódala, és zenekarának, a Cloud Cirkusnak második klipje is.

„Nagyon boldog és büszke vagyok arra, hogy egy zenekarban lehetek kedvenc zenészeimmel, akik klassz csávók és nagyszerű emberek is egyben!” – büszkélkedett Jakob, amikor bemutatta a hét és fél perces On My Watch klipjét, melynek végén a Cloud Cirkus még a Hammondot is felgyújtja.

Nem sokkal korábban vezette fel vadonatúj szóló kislemezét, a Stand By You-t hasonló szavakkal: „Helló barátaim! Szorgos napok állnak mögöttem. Igazán büszkén indítom útjára új kislemezem, amit a tehetséges Kaj Pousarral és Samuel Waermóval együtt írtam, Samuel volt a producere is ennek a gyönyörű darabnak, amit Stefan Glaumann mixelt. Sokan segítettek útközben és remélem, ez egy izgalmas utazás kezdete lesz, csak attól függ, hogy te milyennek találod! Ha tetszik, segíts megosztani és terjeszteni a zenét!”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás