John Fogerty az utóbbi időben sokat zenélt együtt családjával a bezártságban, erről több felvétel fel is került a világhálóra. Mostanra három gyermekéből kettő együtt is bemutatkozott, de legendás apjuk nélkül.

Karantén ide vagy oda, az elmúlt hónapok nem érték John Fogerty – a legendás Creedence Clearwater Revival-vezér – családját tétlenül, hiszen folyamatosan posztolták az otthoni zenei produkciókat a világhálóra, most azonban a három gyermekéből kettő – Shane és Tyler – önálló zenekarával jelentkezett. A Hearty Har formáció megalakulása még 2012-re nyúlik vissza, úgy tűnik, hogy most érett be a produkció, mert pénteken megjelent a bemutatkozó albumuk ’Radio Astro’ címmel CD és digitális formátumban. „Mindketten szeretünk a stúdióban ügyködni, sok időt töltöttünk kísérletezéssel, felkészüléssel, tanulással, lényeg, hogy a dalok jól megszólaljanak” – mesélte Tyler a lemez születéséről. „Úgy érzem, mindketten valami új és izgalmas után kutattunk, hogy megtaláljuk a megfelelő hangzást, hogy átlépjük határainkat, hogy fejlődjünk. Zeneileg ez a célunk” – tette hozzá Shane. Boldog vagyok, és büszke a fiaim albumára” – írta John Fogerty a Twitteren.

 

 

Az album felvezetését még tavaly ősszel elkezdték, azóta négy videóval is megtámogatták a digitális előzetes kislemezeket, az ezek utáni hivatalos playlistre kattintva pedig a teljes album meghallgatható.

’Radio Astro’ dallista:

01. Radio Man ’56
02. Calling You Out
03. One For The Other
04. Scream And Shout!
05. Fare Thee Well
06. Canyon Of The Banshee
07. Waves Of Ecstasy
08. Can’t Keep Waiting
09. Don’t Go Looking For Me
10. Get Down
11. Boogie Man

Megosztás