A megjelenés örömére megosztottak még egy részletet a ludwigsburgi koncertfelvételből. Az Any Means Necessary a 2009-es ‘No Sacrifice, No Victory’-ról szólt azon a koncerten, melyen minden album képviseltette magát legalább egy dallal.

HammerFall

Október 23. az osztrákoknál nem ünnep. A Napalm Records kiadó nem is lustálkodott, megjelentették a HammerFall koncertalbumát több különböző formátumban, Blu-ray + 2 CD, illetve 3 LP kiadások közül lehet választani, az Earbook verzió pedig a 48 oldalas könyvön kívül a Blu-rayt, a 2 CD-t tartalmazza, valamint egy 7″-os kék színű kislemezt, rajta a Noora Louhimóval közösen előadott Second To One című dallal.

 

 

Oscar Dronjak gitáros a kiadvány műsorával kapcsolatban a következőket mondta: „A műsor magáért beszél. Minden album képviselteti magát legalább egy dallal, ugyanakkor van benne olyan anyag is, melyet korábban sosem játszottunk élőben, továbbá dalok, amiket hosszú ideje nem vettünk elő, de természetesen itt az összes klasszikus is.”

„A megjelenés napja mindig különleges nap, és ma teljes pompájában megjelent a ‘Live! Against The World’! Egy olyan időben, amikor az élő koncertek már csak emlékek, visszaviszünk február 15-ére a németországi Ludwigsburgba egy igazán varázslatos estére. Úgy érezzük, hogy ez a 2020-as év meghatározó koncertlenyomata, és reméljük, hogy tetszeni fog! Heavy metal a legtisztább értelemben.” – üzente a zenekar a piacra kerülés kapcsán.

Megosztás