A műsor magáért beszél”  – mondta Oscar Dronjak gitáros a HammerFall hamarosan megjelenő új koncertanyagáról, amiről már a második dalt, a Keep The Flame Burninget is meghallgathatod.

HammerFall

A Napalm Records gondozásában jelenik meg október 23-án a HammerFall új koncertanyaga ’Live! Against The World’ címmel. A kiadványhoz a svéd gárda a legutóbbi ’World Dominion’ turnéjának ludwigsburgi állomásán történteket rögzítette február 15-én, az MHP Arenában.

 

 

„Őrületesen boldog vagyok, hogy képesek vagyunk bemutatni egy teljes és friss élő koncertet ezekben a rendkívül nehéz időkben – mondta Joacim Cans a koncertfelvételről. – Azokban az időkben, amikor a valós, élő közönség előtt bemutatott élő koncertek megszűntek létezni.”

Oscar Dronjak gitáros a kiadvány műsorával kapcsolatban a következőket mondta: „A műsor magáért beszél. Minden album képviselteti magát legalább egy dallal, ugyanakkor van benne olyan anyag is, melyet korábban sosem játszottunk élőben, továbbá dalok, amiket hosszú ideje nem vettünk elő, de természetesen itt az összes klasszikus is.”

A fellépésen a Second To One című dalban a Battle Beast amazonja, Noora Louhimo is feltűnt, emelve ezzel a koncert fényét. A szóban forgó kiadvány többféle formátumban rendelhető meg a kiadó honlapján, alább pedig a Never Forgive, Never Forget után most a Keep The Flame Burninget tekintheted meg róla.

Megosztás