A Halestorm várhatóan a tavalyihoz hasonló programmal, a 2022-es ‘Back From The Dead’ lemezen alapuló műsorral tér vissza Budapestre a Black Veil Brides társaságában, ám Lzzy Hale szerint már készülnek az új album dalai. A gitáros-énekes azt is elárulta, honnan jönnek az új szövegötletek.

Halestorm - Lzzy Hale

A Halestorm frontembere, Lzzy Hale egy friss interjúban beszélt arról, hogy halad az új album dalszerzői munkálataival. „Folyamatosan új zenéken dolgozunk, de mostanában kezdtünk belehúzni és tényleg céltudatosan úgy írni a dalokat, hogy mit is akarunk legközelebb a világra hozni. Ez egy izgalmas időszak, mert úgy érzem, hogy még a ‘Back From The Dead’ óta is egyfajta változáson mentünk keresztül, olyan gyönyörű, hogy mindannyian más embereknek érezzük magunkat, mint korábban voltunk, amikor az előző lemezt írtuk. Szóval itt az ideje a következő fejezetnek, nagyon izgalmas. Sok olyan témájú nótát írtam, amiket korábban nem feltétlenül érintettem, de most fedeztem fel ezeket a dolgokat. És még inkább elkezdtem folyton hallgatózni. Ülök egy kocsmában vagy valami hasonló helyen és révedezek, és elképesztő, hogy milyen beszélgetéseket hallok. És néha ezek beszivárognak a dalokba. Igen, jövőre valószínűleg lesz ebből valami.”

Két hónapja még nem kristályosodott ki ennyire Lzzyben az új album vezérfonala: „Az egy nagy káosz, amiben most vagyunk, még nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy merre haladunk majd a zenével, és mi fog minket izgatni, de én már nagyon izgatottan várom, hogy valami újat csináljunk, tényleg csak bizonyos pillanatokat kihangsúlyozva. És különösen figyelembe véve, hogy miközben turnéztunk a ‘Back From The Dead’-del, az élő show-nk nagyon sokat változott, miközben konkrét fizikai megoldásokat próbáltunk ki, és írtunk új részeket a dalok közé, meg ilyesmi. Szóval úgy érzem, hogy szeretnék beépíteni néhány olyan dolgot, amit már kipróbáltunk élőben, de még nincs hozzá dal. Szóval nem tudom, majd meglátjuk, mi lesz.”

A Halestorm november 20-án lép fel a Black Veil Brides társaságában a Budapest Arénában, nyári fesztiválprogramjuk ez volt:
I Miss The Misery / Love Bites (So Do I) / I Get Off / Wicked Ways / Freak Like Me / Amen / Break In / Raise Your Horns / Familiar Taste Of Poison / Takes My Life / Back From The Dead / I Like It Heavy / I Am The Fire // Terrible Things / Here’s To Us / The Steeple
A nyár első felében a Volbeat előtt nyitottak, akkor ezeket játszották:
I Miss The Misery / Love Bites (So Do I) / I Get Off / Wicked Ways / Freak Like Me / Familiar Taste Of Poison / Takes My Life / Back From The Dead / Mayhem / The Steeple

Szóval úgy néz ki, a Wicked Ways mindenképpen benne lesz a műsorban.

Megosztás