Negyedik kislemezét mutatja be a hazánkban két hét múlva koncertező brit progresszív metál csapat, a Haken. A Lovebite egy gyors tempójú szerelmes nóta, ami zeneileg Phil Collins világát idézi, de Cannibal Corpse stílusú szöveggel.

Haken

A Haken tagjai is kihasználták a pandémia miatt rájuk szabadult időt és elkészítették azt a dalcsokrot, amely a március 3-án megjelenő ’Fauna’ című albumon kap helyet. A korongon található 9 szerzeményből már a negyedik lett elérhető kislemezként a világhálón. A Nightingale, a The Alphabet Of Me, a Taurus után most a Lovebite jelent meg, amelyről a csapat énekese így mesélt: „Nem is lehetne jobb dalt választani Valentin-napra, mint a fekete özvegyek párzási rituáléjáról szólót… Ez egy Phil Collins hatású, gyors tempójú szerzemény, Cannibal Corpse ihlette szöveggel.”

 

 

A Haken február 28-án érkezik Budapestre, a Dürer Kertben a Between The Buried And Me és a Cryptodira lép fel előttük. Jegyet a Tixa felületén lehet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás