A Kent Hillivel megerősödött Giant 12 év után jelentkezik új albummal, melyről már a második dalt osztották meg, ebben ráadásul az eredeti gitáros-énekes, Dann Huff is visszatér egy szóló erejéig.

Giant

Több mint egy évtizede nem adott ki új lemezt a Giant, és David Huff dobos azt mondta: „Nagyon izgatottan várjuk, hogy az emberek meghallgassák a ‘Shifting Time’-ot! Túl sok idő telt el a Giant-albumok között, és reméljük, hogy megérte várni! Szívesen folytatnánk néhány koncerttel 2022-ben, ha a rajongók szeretnének minket látni, szóval remélhetőleg találkozunk majd!”

 

 

„Nagyon keményen dolgoztunk, és Dann-nel együtt nagyon boldogok és büszkék vagyunk erre a lemezre – folytatta Huff. – Annyira lenyűgözött Kent éneke, amikor először hallottam! Természetes módon illeszkedett a hangzásunkhoz, és nagy örömmel üdvözöljük őt a fedélzeten.”

„Mit is mondhatnék? Az, hogy felkértek, hogy legyek az új énekese a kedvenc zenekaromnak, a Giantnek, az észbontó volt, és még mindig az! Még mindig nehezen tudom felfogni az egészet. Emlékszem, amikor 1989-ben meghallgattam a Giant első albumát, a ‘Last Of The Runaways’-t, teljesen levett a lábamról, azóta valószínűleg minden héten meghallgattam a zenéjüket. És most együtt dolgozhattam Daviddel, Mike-kal, Johnnal és Alessandróval, és nagyon büszke vagyok az albumra és a zenére, amit együtt alkottunk. Ezek a srácok igazi profik, és szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire szerencsés vagyok, hogy részese lehetek ennek” – tette hozzá Kent Hilli énekes.

A január 21-én megjelenő ‘Shifting Time’-ról másodikként megosztott előzetes kislemezdal, a Never Die Young az a nóta, melyben a zenekart alapító gitáros-énekes, Dann Huff is részt vett, sajnos a videón már John Roth „alakítja a szerepét”.

Megosztás