A Grammy-díjas ikont mindig is úgy láthattuk, hogy a világ legnagyobb és leghíresebb színpadjain tündökölt. Egy különleges és egyben ritka pillanatot megörökítő kiadvánnyal jelentkezik George Benson, aki a mindössze 250 fős befogadóképességű Ronnie Scott’s Jazz Clubban rögzítette legfrissebb koncertkiadványának anyagát.

George Benson legutóbbi lemeze, a ’Walking to New Orleans‘ megjelenése előtt kötött szerződést a Mascot Label Group egyik lányvállalatával, így az év későbbi részében megjelenő ‘Weekend In London’ is majd az ő segítségükkel jut el a lemezboltokba. A gitáros máris megosztotta az első ízelítőt az angol fővárosban rögzített buliról, lentebb a Give Me The Night című dalt hallhatjuk. Csak egy maréknyi rajongó lehetett ott azon a varázslatos estén 2019-ben. A műsor az előbb említett, 1980-as évekből származó slágerrel indult, de a rajongók lelkesedésének köszönhetően hét percig játszotta George és csapata. „Nagyon szeretem az ilyen intimitást. Tényleg éreztem a szeretetet, amely körülvett.” – mondta a gitáros felvezetésképpen.

Mostanság, amikor mindenki arra törekszik, hogy az otthonában, biztonságban maradjon, George Benson elküldi nekünk ezt a különleges, intim estéről származó részletet, hogy az akkori varázslatot mi is átélhessük.

Megosztás