Nagyszabású koncerttel indul az októberi hosszú hétvége, ugyanis dupla lemezbemutató koncertet ad a From The Sky és a Mirror, előttük a Live Life Hard lép fel a Barba Negra Blue-n. Ha időben kapcsolsz, majdnem ingyen juthatsz be a bulira!

From The Sky

Február 10-én jelent meg a From The Sky második albuma ’Antarktika’ címmel, melynek címadó dalával a zenekar eljutott ’A DAL’ című műsor elődöntőjéig, ráadásul ebben az évben már olyan előadók és együttesek előtt léphettek fel, mint Geoff Tate, az Amon Amarth, a Behemoth és a Bleed From Within. A budapesti zenekar következő nagy dobása egy lemezbemutató koncert, ahol programjukba több új dal is bekerül az év elején kiadott második korongról. Az október 21-i buli lesz az első olyan nagykoncertje a csapatnak, ahol a friss felállást láthatjuk a színpadon, tehát Tari Szabolcsot (ének), Gilián Pétert (basszusgitár, vokál), Halász Illést (dob, vokál), Süle Tamást (gitár) és Kiss Lászlót (gitár).
Az est további fellépői a szintén friss lemezes Mirror, akik ’Lépés, lélegzet’ című albumukat mutatják be a nagyközönségnek, valamint a Pantera előtt is nagyot domborító Live Life Hard. A koncertre limitált mennyiségben regisztrációs jegy is kapható, mely 18:00 és 19:00 között jogosít belépésre, így ha időben kapcsolsz, potom pénzért juthatsz be az eseményre.

 

 

Barba Negra Blue Stage, 2023. október 21. szombat
MENETREND:
18:00 // Kapunyitás
19:00 // From The Sky – lemezbemutató
20:30 // Mirror – lemezbemutató
22:00 // Live Life Hard
A 999 Ft-os regisztrációs jegy a rendezvény napján 18:00 és 19:00 között jogosít belépésre. A 19:00 után érkezők 3000 Ft-os különbözeti belépőjegy váltásával látogathatják a rendezvényt. További információk az esemény Facebook-oldalán.
999 Ft – regisztrációs jegy ITT,
2999 Ft – elővételben ITT,
3999 Ft – a koncert napján a helyszínen.

From The Sky

Megosztás