Őszre várható új nagylemezéről már a harmadik kislemezt és annak videóklipjét jelentette meg Invictus (We Are From The Sky) címmel a budapesti szimfonikus/extrém metál zenekar.

’Antarktika’ címmel jelenik meg ősszel a From The Sky második albuma, a tavaly kiadott debütlemez, a ’Rex’ folytatása. Az új anyagról az év első napjaiban az akusztikus hangulatú Luna, majd két hónappal később a Lethe jelent meg, utóbbi rögtön két változatban. Ezúttal egy harciasabb dallal, az Invictusszal ismerkedhetünk meg, amivel kapcsolatban Tari Szabolcs, a zenekar énekese, multihangszeres zeneszerzője a következő gondolatokat osztotta meg: „A túlélés reményében az ember próbálja megerősíteni a lelkét, és hitegetni magát azzal, hogy az eddig történtektől csak erősebbé vált. Mindehhez olyan érzelmeket párosít, amelyeknek nincsen valóságalapja. A baljós zenei háttér kiváló játszóteret biztosít ezen – leginkább a Nexus és a Libera Me című dalaink kombinációjaként leírható – érzelmek párharcának.”


A tavaly szeptemberben megjelent ’Rex’ című bemutatkozó album zenei anyagához hasonlóan a dalszöveget és a zenét ezúttal is Szabolcs írta, ahogy a borítóért is a korábban megismert Kóródi Tamás felelt. A hangfelvételek a szolnoki Denevér Stúdióban készültek Cserfalvi ’Töfi’ Zoltán és Boros Béla felügyeletével, a videót pedig a Toma Pictures készítette. Az új dalt már a népszerű digitális platformokon is meg lehet hallgatni.

From The Sky

A zenekar június 25-én Szigetváron, a Prog Campen lesz látható legközelebb. Az esemény különlegessége, hogy a „hangos” koncert előtt egy akusztikus műsorral is megörvendeztetik majd a nagyérdeműt.

Megosztás