Luna címmel új kislemezdal és videóklip érkezett a szimfonikus extrém metál zenekartól. A szóban forgó dal a From The Sky második stúdióalbumának előfutára.

From The Sky

Új dallal jelentkezett a From The Sky, amelyhez klipet is készített a budapesti zenekar. A Luna című dalt a YouTube-premier napján, január 4-én este az M2 Petőfi TV ’Friss’ című műsorában is bemutatja a csapat. A szeptemberre várható második album első szerzeményéről így nyilatkozott a gárda frontembere, Tari Szabolcs: „A Luna az első kislemezdal a szeptemberre várható második From The Sky-lemezről. Az érzések, amelyeket közvetít, leginkább a múlt szellemeinek megidézését juttathatja eszünkbe. Ellentétben a Lacrimosa és Libra című dalainkkal, itt most nem a zongora, hanem a klasszikus gitár adja a lírai aláfestést, de ezúttal a dinamika katartikus kifejlődése sem marad el. A megírását leginkább Martin Wanda fotóművész (From The Sky – Art Director) ’Az ártatlanság és tapasztalás dalai’ című kiállítása, fotósorozata inspirálta.”

 

 

A tavaly szeptemberben megjelent ’REX’ című bemutatkozó album zenei anyagához hasonlóan a dalszöveget és a zenét ezúttal is Szabolcs írta, ahogy a borítóért is a korábban megismert Kóródi Tamás (@deadlife_art) felelt. A hangfelvételek a szolnoki Denevér Stúdióban készültek Cserfalvi “Töfi” Zoltán és Boros Béla felügyeletével, a videót pedig a Toma Pictures készítette. Digitális megjelenés: H-Music Hungary

A zenekar április 30-án a Dürer Kertben a New Friend Request és a Solidity társaságában tart egy alapos lemezbemutató koncertet, aminek Facebook-eseményében további infókat találhatsz.

Megosztás