A Five Finger Death Punch bejelentette új európai turnéját, amelynek Budapest is része, a banda 2022. július 5-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

A Five Finger Death Punch a mai napig több mint 8 milliárd streaminggel és 3 milliárd videómegtekintéssel büszkélkedhet, emellett pedig csak 2018 és 2020 között több mint 1 millió koncertjegyet adott el. Ezzel jelenleg a világon a második legnépszerűbb rockbanda az eladások és letöltések számát tekintve, egyedül a Metallica előzi meg.

 

 

Amióta az egyik legismertebb névvé vált, a Five Finger Death Punch az összes jelentős fesztiválon játszott már, és teltházas arénakoncerteket adott szerte a világban. Debütáló albumuk, a ’The Way Of The Fist’ 2007-es megjelenése óta a banda 7 stúdiólemezt adott ki, amelyek mindegyike RIAA arany vagy platina minősítést szerzett. Ezen felül a Five Finger Death Punch számos amerikai és nemzetközi díjat és kitüntetést is kapott az elmúlt évtizedben. Legutóbbi anyaguk, az ’F8 a világ számos rockzenei listáján az első helyen debütált, és Top 10-be került az eladási listákon többek között az Egyesült Államokban, Ausztriában, Ausztráliában, Kanadában, Finnországban, Németországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is.

A VIP-jegyek már elérhetők, a teljeskörű jegyértékesítés október 29-én, pénteken reggel 10 órakor kezdődik a Live Nation és a Funcode oldalain keresztül. A regisztrált Live Nation-tagok számára elővásárlási lehetőség áll rendelkezésre ma 10 órától, további részletek az esemény Facebook-oldalán.

Five Finger Death Punch

Megosztás