Five Finger Death Punch – A budapesti buli után jelenik meg az új nagylemez

írta karpatisz | 2019.12.02.

Megérkezett a hivatalos bejelentés, mely szerint ’F8’ címmel lát napvilágot Báthory Zoltán csapatának nyolcadik nagylemeze. Az Inside Out című friss szerzeményt a zenekar a YouTube-oldalán közzé is tette.

 

 

A gitáros így mesélt az új anyagról a bejelentés kapcsán: „Igazán sikeres és sok eseménnyel teli év van a zenekar mögött. Megtanultuk irányítani a bennünk rejlő vihart, így jobbak lettünk, mint valaha. Egy nagy koncentrált munka volt a felvétel, úgy érzem, hogy a legfontosabb albumunk lett, amit valaha is készítettünk. Ez a lemez szimbolizálja az újjászületést, a fejlődést, a személyes és zenei transzcendens állapotunkat.” Majd Ivan Moody így folytatta: „Ez a lemez számomra egy feloldozást jelent. Mindent, amit az életemben idáig tettem, ehhez a pillanathoz vezetett.”

A Better Noise Music 2020. február 28-ra tűzte ki az ’F8’ megjelenését, az amerikai előrendelést már el is indították, ahol a digitális anyag mellett CD és vinyl változat is kapható. A korong tartalmába bele is fülelhetünk, az Inside Out lett az első felvezető.

’F8’ dallista:

01. F8
02. Inside Out
03. Full Circle
04. Living The Dream
05. A Little Bit Off
06. Bottom Of The Top
07. To Be Alone
08. Mother May I (Tic Toc)
09. Darkness Settles In
10. This Is War
11. Leave It All Behind
12. Scar Tissue
13. Brighter Side Of Grey
14. Making Monsters (bónuszdal)
15. Death Punch Therapy (bónuszdal)
16. Inside Out
(radio edit) (bónuszdal)

Ne feledd, hogy a Five Finger Death Puch 2020. február 20-án Budapesten, a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lép fel a Megadeth és a Bad Wolves társaságában. Bővebb infók a buliról IDE kattintva érhetőek el.

Legutóbbi hozzászólások