Joey Tempest énekes és Mic Michaeli billentyűs, a Europe svéd hard rock zenekar zenészei felvették a Walk The Earth új, akusztikus változatát, a dal megtekintéséből és megosztásából származó összes bevételt a ‘Médecins Sans Frontières – Doctors Without Borders’-nek juttatják el, hogy segítsék a koronavírus elleni küzdelmet.

Europe

Tempest megemlítette a klippel kapcsolatban: „Ezekben a mindannyiunk számára nehéz időkben szeretnénk nektek bemutatni egy videót a legutóbbi Europe-album, a ‘Walk The Earth’ címadójáról, melyet otthonunkban vettünk fel újra akusztikus verzióban. Az összes megtekintésből és megosztásból származó bevételt a szívünkhöz közel álló jótékonysági szervezetnek, az ‘Orvosok határok nélkül’-nek ajánljuk fel, hogy segítsék a koronavírus elleni küzdelmet. Természetes döntés volt számunkra, hogy támogassuk ezt a szervezetet. A világ több mint 70 országában végeznek kiemelkedő munkát a frontvonalban. Úgy gondoljuk, hogy a Walk The Earth című dal jól alkalmazható a jelenlegi körülményekre. Noha jóval komorabb így előadva, de úgy érezzük, hogy a dal továbbra is az alapvető emberi üzenetet hordozza a túlélésről, a lélekről és a kitartásról ebben a vészterhes korban.

 

 

Megkértem Micet, hogy vegyen fel egy új verziót a zongoráján Stockholmban. Ezt elküldte nekem e-mailben, és felvettem rá az éneket a londoni házi stúdiómban. Érdekes munkamódszer volt, a jövőben esetleg más dolgokat is feltehetünk így, talán a zenekar többi tagjával is.

Reméljük, hogy a lehető legtöbb ember megtekinti és megosztja ezt a videót, mi minden összegyűjtött pénzt az MSF-nek adományozunk. Természetesen közvetlenül is adományozhattok, csak látogassatok el a Médecins Sans Frontières oldalára, a https://www.msf.org weboldalra!

Maradjatok biztonságban!”

Europe 17 évvel ezelőtti újjáalakulása óta 2-3 évente adott ki stúdiólemezt, a legutóbbit, a ‘Walk The Earth’-t 2017-ben. Úgyhogy reméljük, dolgoznak a karanténban ezerrel az új anyagon is!

Megosztás