Meglepetésként ért mindenkit a hír, hogy a Whitesnake vezetője, David Coverdale bevette a zenekarba maga mellé Dino Jelusickot háttérvokalistának a csapat búcsúturnéjára. De mit is fog csinálni pontosan?

Dino Jelusick

A horvát énekes, Dino Jelusick (Trans-Siberian Orchestra, Dirty Shirley, Animal Drive) csatlakozik a 2022-es búcsúturnén a Whitesnake-hez, akinek énekesi teljesítményére David Coverdale is felfigyelt. Egy új interjúban Dino azt is elárulta, hogy a háttérvokálozásnál többről is volt szó köztük: „Nos, David említette, hogy fedezné a költségeit, ha odarepülnék hozzá, és a házában írhatnánk pár dalt közösen a Whitesnake-nek. A koncerteken billentyűs hangszereken fogok játszani és háttérvokálozok, illetve néhány dalban gitárt is ragadok majd.”

 

 

A Whitesnake Európa-turnéjának jelen állapot szerint nincs magyar dátuma, pedig a Europe lesz az előzenekaruk, és ez a páros azért szerintünk megtöltene akár egy arénát is. (Emlékezz, 2019-ben az ötezer fős Barba Negra szűknek bizonyult a Whitesnake számára!)

Whitesnake – Mi lesz Dino Jelusick 

Megosztás