A 2022 elején esedékes koncerteket sorra szervezik át új időpontokra, Ozzy Osbourne Judas Priesttel, valamint az Epica Apocalypticával közös turnéja is csak 2023-ban érkezik Budapestre.

A Live Nation Magyarország közleményt adott ki, amely szerint Ozzy jövő év elején esedékes európai koncertsorozatát átszervezték, így Budapesten 2023. május 17-én láthatjuk az énekest.
„A közelgő Ozzy Osbourne-turné 2022. január 26. és március 14. közötti koncertjeit – beleértve a február 2-i budapesti fellépést is –, későbbre halasztották. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, amely 2023. május 17-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában. Abban az esetben, ha az új időpont nem felel meg, úgy jegyvisszaváltási igényét kérjük jelezze a refund@funcode.hu email címen legkésőbb 2022. március 4-én éjfélig, ahol igénye beérkezte után kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban. Köszönjük türelmüket és megértésüket.”
Ozzy Facebook-oldalán is olvasható volt egy rövid bejegyzés: „A jegyeladások bizonytalansága és az Európa nagy részét érintő logisztikai, illetve utazási problémák miatt arra a nehéz döntésre jutottunk, hogy a 2022-es turnémat 2023-ra halasztjuk. Az eredeti jegyek az új időpontokra is érvényesek maradnak, szeretném megköszönni mindenkinek és a Judas Priestnek a türelmet és támogatást”.

 

 

A Concerto Music szervezésében jött volna hozzánk az Epica-Apocalyptica-Wheel trió a ’The Epic Apocalypse Tour 2022’ turné keretében, de ezt is 2023-ra halasztották. Ezt a közleményt adta ki a Concerto: „Sajnálattal tudatjuk, hogy halasztásra kerül a 2022 év eleji Epica / Apocalyptica-turné, így a 2022. január 13-ára tervezett budapesti koncert is. Az újjászervezett turné 2023 elején zajlik majd és március 22-én érkezik a Barba Negrába. A korábban megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra vagy a vásárlási ponton visszaválthatók 2022. december 22-én éjfélig.”

További részletek és jegyinfó az események Facebook-oldalán: Ozzy & Judas Priest, illetve Epica & Apocalyptica.

Megosztás