Az új dal valójában csak egy Cheap Trick-feldolgozás, ugyanis a Megadeth basszerének friss anyagán kizárólag feldolgozások kaptak helyet. Ennek ellenére nem akárkikkel zenél együtt David Ellefson a szóban forgó nótában, ugyanis Al Jourgensen és Charlie Benante is ott van zenekarában.

David Ellefson

A korábban beharangozott dátumhoz képest később, csak november 20-án jelenik meg David Ellefson feldolgozáslemeze ’No Cover’ címmel az earMUSIC / Combat Records gondozásában, mely tizenhárom klasszikus tételt rejt olyan előadóktól és bandáktól, mint például a W.A.S.P., a Def Leppard, a Judas Priest, Billy Idol vagy éppen a Queen. A lemezről az elmúlt hetekben bemutatott Def Leppard-és Judas Priest-feldolgozás után most egy Cheap Trick-dal, az Auf Wiedersehen csekkolható, amelyben a következő zenészek játszanak:

 

 

David Ellefson – basszusgitár
Thom Hazaert – ének
Al Jourgensen – ének
Andy Martongelli – gitár
Charlie Benante – dob
Brandon Yeagley – vokál

A kiadványról a Megadeth bőgőse egyébként a következőket mondta korábban: „Mielőtt bármelyikünk is elkezdett volna saját dalokat írni, karrierünk kezdeti szakaszában feldolgozásokat játszottunk a hőseinktől. Jó móka visszamenni az időben és feleleveníteni azokat a dalokat, melyek segítettek abban, hogy olyan előadókká váljunk, akik vagyunk. Különösen azért, mert ironikus módon többen ezen zenészek közül társaink és barátaink lettek.”

Az albumot Thom Hazaert énekessel, Andy Martongelli és Ron “Bumblefoot” Thal gitárosokkal, és Paolo Caridi dobossal rögzítette Ellefson, de egy raklapnyi vendégzenész is megfordul a dalokban, akiknek listája a következő:

Charlie Benante (Anthrax)
Eddie Ojeda (Twisted Sister)
Brandon Yeagley (Crobot)
Dirk Verbeuren (Megadeth)
Frank Hannon és Troy Lucketta (Tesla)
Mark Slaughter (Slaughter)
Jason McMaster (Dangerous Toys, ex-Watchtower, Evil United)
Greg Handevidt (Kublai Khan, ex-Megadeth)
Chuck Behler (ex- Megadeth)
Gus G. (Firewind, Ozzy Osbourne)
John Aquilino (Icon)
Doro Pesch
Dave McClain (Sacred Reich, ex-Machine Head)
Dave Alvin (Whites Trash)
Todd Kerns (Slash)
Jimmy DeGrasso (ex-Megadeth, ex-Y&T, ex-Suicidal Tendencies)
Andrew Freeman (Last In Line)
Jacob Bunton (Mick Mars)
Dead By Wednesday

Megosztás