A legutóbb bemutatott Def Leppard-dal után most egy Judas Priest-dalhoz nyúlt David Ellefson. A Megadeth basszere olyan zenészekkel hozta össze a szóban forgó feldolgozást, mint például Gus G., Andy James és Dave McClain.

David Ellefson

Október 2-án jelenik meg David Ellefson feldolgozáslemeze ’No Cover’ címmel a Combat Records gondozásában, mely tizenhárom klasszikus tételt rejt olyan előadóktól és bandáktól, mint például a W.A.S.P., a Def Leppard, a Judas Priest, Billy Idol vagy éppen a Queen. A lemezről a korábban bemutatott Def Leppard-feldolgozás után most a Judas Priest Freewheel Burningje hallgatható meg, melyben a következő zenészek játszanak:

 

 

David Ellefson – basszusgitár
Thom Hazaert, Jason McMaster – ének
Andy Martongelli, Gus G., Andy James – gitár
Dave McClain – dobok

A kiadványról a Megadeth bőgőse egyébként a következőket mondta korábban: „Mielőtt bármelyikünk is elkezdett volna saját dalokat írni, karrierünk kezdeti szakaszában feldolgozásokat játszottunk a hőseinktől. Jó móka visszamenni az időben és feleleveníteni azokat a dalokat, melyek segítettek abban, hogy olyan előadókká váljunk, akik vagyunk. Különösen azért, mert ironikus módon többen ezen zenészek közül társaink és barátaink lettek.”

Az albumot Thom Hazaert énekessel, Andy Martongelli és Ron “Bumblefoot” Thal gitárosokkal, és Paolo Caridi dobossal rögzítette Ellefson, de egy raklapnyi vendégzenész is megfordul a dalokban, akiknek listája a következő:

Charlie Benante (Anthrax)
Eddie Ojeda (Twisted Sister)
Brandon Yeagley (Crobot)
Dirk Verbeuren (Megadeth)
Frank Hannon és Troy Lucketta (Tesla)
Mark Slaughter (Slaughter)
Jason McMaster (Dangerous Toys, ex-Watchtower, Evil United)
Greg Handevidt (Kublai Khan, ex-Megadeth)
Chuck Behler (ex- Megadeth)
Gus G. (Firewind, Ozzy Osbourne)
John Aquilino (Icon)
Doro Pesch
Dave McClain (Sacred Reich, ex-Machine Head)
Dave Alvin (Whites Trash)
Todd Kerns (Slash)
Jimmy DeGrasso (ex-Megadeth, ex-Y&T, ex-Suicidal Tendencies)
Andrew Freeman (Last In Line)
Jacob Bunton (Mick Mars)
Dead By Wednesday

 

Megosztás