Igazi családias dalt készített az Omen, melyben nemcsak a korábbi énekesek, Bivi és Kori énekelnek együtt Stulával, de ott penget Sárközi Lajos és Szijártó Zsolt, valamint Vörös Gábor basszusgitáros is A család című nótában.

Omen

A család címmel jelentkezett egy különleges új dallal és videóklippel az idén 30. születésnapját ünneplő Omen. Az évfordulót ősszel egy jubileumi best of kiadvány is megkoronázzák, november 27-én pedig egy nagykoncert keretében köszönthetjük fel a zenekart a Barba Negrában. A korongon a Denevér Hangstúdióban, Cserfalvi „Töfi” Zoltán segédletével felvett friss tétel is hallható lesz, melyhez most a HyperMedia stábjával készült videó.

A dalban újra hallhatjuk a zenekar több korábbi tagját, hosszú idő után szólal meg Omen-szerzeményben az alapító énekes, Kalapács József hangja, visszatért Koroknai Árpád, akit tavaly váltott Stula a zenekar élén, illetve feltűnnek Sárközi Lajos és Szijártó Zsolt gitárosok, és Vörös Gábor basszusgitáros is. A dalban szerzőként is bemutatkozik az új gitáros, Tóth Károly „Carlos”, illetve itt debütál Stula is, mint szövegíró.

Nagyfi László alapító gitáros így beszélt a friss dalról: „A dal, ahogy a címe is mutatja, a családról szól. Ám tágabb értelemben jelentheti közeli barátainkat, a magyarságot határainkon innen és túl, és most a mi esetünkben magát a zenekart is, hiszen megannyi barátunkkal játszottunk már együtt ebben a zenekarban, és hiába nem tagok már, az Omen egy nagy család, melynek ők örökre a tagjai lesznek.”

Omen

Omen 2020:

Molnár Péter „Stula” – ének
Nagyfi László – gitár
Tóth Károly „Carlos” – gitár
Mezőfi József – basszusgitár
Nagyfi Zoltán – dobok

Közreműködő korábbi tagok:

Kalapács József – ének
Koroknai Árpád – ének
Sárközi Lajos – gitár
Szijártó Zsolt – gitár
Vörös Gábor – basszusgitár

 

Megosztás