Amerikában forgatott új videóklippel jelentkezett a Kárpátia soraiból ismert, ám az ex-Judas Priest énekessel, Tim ‘Ripper’ Owensszel is turnézó Szijártó Zsolt.

Szijártó Zsolt

A gitáros a tavaly megjelent ’Stoppos a galaxisban’ instrumentális szólólemezéről a Ha felhő jön, Zsolti megy! dalban Kiss Viktor (ex-After Rain) dobol és Juhász Péter (Deals) basszusgitározik, a videóklip pedig Egedy Piroska (operatőr) és Kovács Dániel (vágó, Gd Production) munkája.

Zsolti saját szavaival a klipről: „A 2019-ben megjelent ’Stoppos a galaxisban’ című instrumentális lemezemről egy újabb dal. Az Amerikában élő gyerekkori magyar barátaimat, (20 év után) tavaly sikerült meglátogatni, ahol aztán bejártuk a két pólust, a nevadai kietlen Mojave-sivatag legelrejtettebb zugaitól az őrületes Vegasig! Természetesen nem maradhatott otthon a gitár és a videokamera sem. Az út igazi stoppolás volt a galaxisban! Most a klip talán hoz egy kis szabadságot, és elrepít bennünket ebből a sötét időkben kialakult szobafogságunkból!”

A digipak csomagolású ’Stoppos a galaxisban’ korong 10 instrumentális tételt tartalmaz, melynek borítója Havancsák Gyula (Annihilator, Wintersun, Accept, Ensiferum, Grave Digger, Stratovarius, stb.) munkája, aki basszusgitározik is a lemezen. A felvételek a szolnoki Denevér Hangstúdióban zajlottak Cserfalvi “Töfi” Zoltán és Boros Béla irányítása alatt. Az első, címadó dalra forgatott klipes nóta tavaly áprilisban jelent meg az albumról, amit a Már elégtünk volna követett Dudás Ivett (Tales Of Evening), Egedy Piroska (Kárpátia), Tóth Viki (ex-Vasmacska) és Kelemen Ágnes (ex-Vasmacska) szereplésével, legutóbb pedig a Földfogyatkozás került megfilmesítésre Havancsák Gyulával, Beke Márkkal (Lord) és Talabér Gáborral (ex-After Rain).

Megosztás