A múlt hónapban a New York-i progresszívmetál-ötös bejelentette, hogy átütemezik az eredetileg október végén kezdődő amerikai turnéjukat 2022 elejére, ám ez konfliktust okozott a zenekarban.

Dream Theater

John Petrucci egy mostani interjúban elmesélte, hogy nem született egyetértés köztük abban, hogy az őszi-téli amerikai turnét elhalasszák-e jövő év első felére: „Nem volt szerencsés döntés, ugyanis John Myung és én nagyon szerettünk volna elindulni, viszont a többieket nem sikerült erről meggyőzni. Azt mondták, nem biztonságos, szóval nem született egyhangú döntés az ügyben. Nekem ez nagy frusztrációt okozott, mert minden megnyílt, a klubok, a színházak, az arénák, folynak a koncertek. A zenekarok úton vannak, egy csomó barátom már sikeresen turnézik. Megvan a lebonyolítás biztonságos módja, alaposan felkészültünk rá, de ahogy mondtam, nem tudtuk a többieket meggyőzni, így muszáj volt halasztani. Sajnálom, de az a típus vagyok, aki gyűlöl csalódást okozni a rajongóknak.”

 

 

Az eredeti terv szerint a koncertek október 28-án indultak volna az arizonai Mesában, és december 14-én, a floridai St. Petersburgban értek volna véget. Azonban szeptember 27-én egy Facebook-közleményben tudatták a rajongókkal, hogy az egészet áttették 2022 elejére, indoknak a koronavírus-járvány okozta instabil helyzetet hozták fel.

Megosztás