Márciusban startol a DC Comics gondozásában egy új Batman-képregénysorozat, amelynek a borítóján Ozzy, a Megadeth, a Dream Theater és további metálbandák tagjai lesznek láthatóak.

Az 1934-ben alapított DC Comics rengeteg kultusz-képregényt adott ki, köztük olyanokat, mint a ’Batman’, a ’Superman’, a ’Wonder Woman’, a ’Green Lantern’ vagy a ’The Flash’. A ’Dark Nights: Metal’ sorozatot 2017-ben indították el, amihez egy 4000 példányban limitált lemez kiadása is kapcsolódott, a zenei produkcióba belekeverték többek között a Mastodon, a Deftones, az In This Moment és az Alice In Chains néhány tagját is.

 

 

2018-ban ugyan leállították a projektet, de tavaly feltámasztották ’Dark Nights: Death Metal’ címmel, amelynek márciustól érkezik a ’Band Edition’ spinoffja, a borítókon megjelenési sorrendben a következőkkel: Megadeth, Ghost, Lacuna Coil, Opeth, Sepultura, Dream Theater és Ozzy Osbourne. Az egyes lapszámokban a borító mellett interjú is olvasható majd velük, a képregény nyilvánvalóan nem róluk szól. A comics-rajongók szopatása érdekében csak nyolc országban érhető el majd a fizikai formátum, az odab.szós gyűjtői verzió pedig csak ötben, és a két terjesztési térkép között nincs átfedés. Nagyon ki van találva!

Megosztás